Ce-ai zice de ceva usor de gatit, usor de mancat si destul de sanatos?
Partea cu “usor de gatit” imi place pe loc.
Asadar, folosesc aluat de foietaj congelat, spanac congelat, urda, marar, sare, piper si niste masline gata feliate. Adica: 400 g foietaj, 200 g spanac, 100 g urda, o mana de masline feliate (50 g), marar, sare si piper(dupa gust).
Sa incepem:
Decongelam foietajul si spanacul.
Spanacul il amestecam cu urda, marar, sare, piper.
Amestecul se pune pe foaia de aluat si se presara maslinele.
Se ruleaza cu ajutorul plasticului cu care e invelit.
Se taie rondele de circa 2 cm.
Dupa taierea fiecarei felii, se curata cutitul ca sa nu se murdareasca urmatoarea felie.
Se pun distantate in tava de copt pentru ca vor mai creste.
Sunt gata cand incep sa se rumeneasca.
Le pastrez cateva zile in frigider si pot sa le mananc in orice moment al zilei. Sunt bune, bune.
P.S Am avut 2 rulouri de aluat, deci am folosit dublu de ingrediente.
Daca vrei alte retete cu foietaj, uite AICI sau AICI
Un comentariu