Surprinzator de bune. Rondele cu spanac si urda

rondele cu spanac si urda
Ce-ai zice de ceva usor de gatit, usor de mancat si destul de sanatos?

Partea cu “usor de gatit” imi place pe loc.

Asadar, folosesc aluat de foietaj congelat, spanac congelat,DSC04758 urda, marar, sare, piper si niste masline gata feliate. Adica: 400 g foietaj, 200 g spanac, 100 g urda, o mana de masline feliate (50 g), marar, sare si piper(dupa gust). 

Sa incepem:

Decongelam foietajul si spanacul.

Spanacul il amestecam cu urda, marar, sare, piper.DSC04770

Amestecul se pune pe foaia de aluat si se presara maslinele.DSC04764

Se ruleaza cu ajutorul plasticului cu care e invelit.DSC04766

Se taie rondele de circa 2 cm.DSC04782

Dupa taierea fiecarei felii, se curata cutitul ca sa nu se murdareasca urmatoarea felie.DSC04775

Se pun distantate in tava de copt pentru ca vor mai creste.DSC04776

Sunt gata cand incep sa se rumeneasca.DSC04788

DSC04786Le pastrez cateva zile in frigider si pot sa le mananc in orice moment al zilei. Sunt bune, bune.
P.S   Am avut 2 rulouri de aluat, deci am folosit dublu de ingrediente.
Daca vrei alte retete cu foietaj, uite AICI  sau AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.