Ceva gustos. Si apetisant: Rulou de porc cu branza si nuci

Ceva gustos. Si apetisant: Rulou de porc cu branza si nuci

Rulou de porc cu branza si nuciCeva gustos e mai bun decat ceva bun. Si mai ales daca e usor de facut. Ruloul de carne de porc umplut cu branza si nuci este cel mai usor de facut.
Uite, se face asa: Bati bine o bucata de pulpa de porc. O sarezi, piperezi si o stropesti cu zeama de lamaie.Pulpa de porc
Peste carne, faramitezi branza putin sarata si pui o mana de nuci. Atat.Umplutura rulou porc
Rulezi cu grija si prinzi cu scobitori capetele ruloului.Rulou carne de porc
Prajesti ruloul in tigaie, cat sa se rumeneasca putinRulou din carne de porc

si apoi il dai la cuptorul incins inca 5 minute.Rulou din carne de porc

Gata. Scoti scobitorile si ai cel mai imbietor si gustos rulou din carne de porc. Rulou din carne de porc
L-am mancat asa, simplu, cu paine neagra de casa, asortat cu un pahar de vin rosu. Sec. De vin vorbeam.
Rosiile au fost de decor.Rulou de porc cu branza si nuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *