Cele mai bune pulpe de pui cu ciuperci: Mănânci cu poftă și nerăbdare

Cele mai bune pulpe de pui cu ciuperci: Mănânci cu poftă și nerăbdare

Daca asociezi ciupercile cu carnea de pui, ai reteta castigatoare.  Mananci cu pofta si nerabdare, mirosul si aspectul sunt ademenitoare. O mancare savuroasa si de toata ziua.

Nici nu este greu de facut. Secretul sta in faptul ca vei fierbe putin carnea si vei opari ciupercile, apoi le prajesti. Se pot manca separat si ciupercile si carnea dar mie imi plac asociate.

Iata cum am preparat cele mai bune pulpe de pui cu ciuperci. Mai intai, mi-am adunat ingredientele pe care le voiam in acest preparat: 500 g ciuperci, 4 pulpe inferioare de pui, un ardei capia, cateva fire de ceapa verde, o legatura de patrunjel, ulei pentru prajit si faina macinis integral pentru carnea de pui si, bineinteles, sare si piper.Dupa ce ti-ai pus ingredientele la indemana, speli cu grija tot ce se poate spala.

Prima data m-am ocupat de ciuperci. Ca sa ramana tot albe, ciupercile, obisnuiesc sa le oparesc. Le spal, le pun in apa clocotita, le tin 30 de secunde si le scot sa se scurga. 
Am spalat si tocat legumele si verdeata. Ciupercile oparite au ramas tot albe. Deja se schimba tabloul

Din ce in ce mai bine se contureaza.Intre timp, pulpele de pui le fierbi cam 5 minute dupa ce incepe sa fiarba apa, cat sa se patrunda, pentru ca apoi se continua gatirea prin prajire, pana se rumenesc frumos. Ca sa stii cand sunt facute, le intepi cu furculita. Le scoti si le lasi sa se mai raceasca.

Intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei, calesti ciupercile timp de 3 minute.Apoi adaugi legumele si condimentele.Si le mai calesti doua minute, ca sa se imprieteneasca aromele. Nimic din ce este in tigaie nu necesita gatire indelungata..Apoi arunci si patrunjelul in tigaie si deja mancarica de ciuperci miroase senzational si arata imbietor.Poti sa o mananci doar asa, ca mancare de baza.Dar asta nu e totul…Inca nu am terminat ceea ce mi-am pus in gand. Urmeaza prajirea pulpelor deja fierte putin. Dai fiecare bucata de carne prin faina macinis integral.Si o prajesti in ulei fierbinte, la foc mediu. Le pui pe toate in aceeasi tigaie. Asa am facut si eu dupa ce am pozat-o pe prima.Avand in vedere ca deja au fost fierte, pulpele de pui se rumenesc in cateva minute, nici nu se racesc ciupercile. Ideea este sa te organizezi de la inceput, ca sa se faca in acelasi timp.

Nu-ti ramane decat sa asamblezi mancarea si sa mananci cu pofta.E o mancare satioasa, interesanta si usor de facut. Arata bine, e colorata si foarte gustoasa.

Nu-i asa ca ti-e pofta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *