Delicioasa cafea cu scortisoara si ulei de cocos este o licoare magica, placerea diminetilor tale.
Uleiul de cocos extravirgin presat la rece ii sporeste savoarea, este un ulei cu proprietati remarcabile, cu un spectru larg de intrebuintari, mai ales pentru pastrarea sanatatii si frumusetii.
Ai incercat? Cafeaua cu scortisoara si ulei de cocos este o cafea excelenta si pentru slabit. Se obtine o bautura grozava ce iti mentine senzatia de satietate pana la pranz.
Asociaza cafeaua cu ulei de cocos extravirgin presat la rece, adauga scortisoara, si pe langa savoarea cafelei te alegi si cu arome excelente. Este rasfat cu rasfat, iti face bine deoarece bautura delicioasa aduna si antioxidanti care iti protezeaja celulele de degenerare, iti imbunatateste metabolismul.
N-ai auzit inca de cafeaua cu ulei de cocos si scortisoara? Cafeaua cu ulei de cocos si scortisoara este cremoasa si ofera stomacului o experienta placuta.
Eu o prepar cu o cafetiera obisnuita si un mixer pe baterii. Ma adaptez la ceea ce am.
Ai nevoie de: 220 ml de cafea proaspat preparata, o lingurita de ulei de cocos si o lingurita de scortisoara.
Am turnat cafeaua fierbinte peste scortisoara si ulei de cocos.
Uleiul de cocos s-a dizolvat in cateva secunde. Dar nu-mi place asa.
Este momentul mixerului micut dar util; transforma cafeaua cu scortisoara si ulei de cocos intr-o bautura spumoasa.
Mixez pana obtin o compozitie atractiva si aromata.
E distractiv.
Merge si fara blender. Obtii valuri de spuma.
Cafeaua mea cu scortisoara si ulei de cocos este aspectuoasa, fierbinte si delicioasa, gata de savurat.
De ce a devenit celebra in dietele de slabit? Meritul este al cafelei sau al uleiului de cocos? Al scortisoarei? Care dintre produse arde grasimile? Cafeaua sau uleiul de cocos? Ajuta si scortisoara?
Dupa spusele specialistilor, daca adaugi ulei de cocos in cafea, cafeaua isi sporeste efectele sale pozitive.
Scortisoara ajuta si ea la slabit, in acest caz este alegerea mea, dar duo-ul celebru este cafeaua si uleiul de cocos extravirgin presat la rece.
Am sondat internetul si am aflat multe despre acest subiect.
Hai sa vezi cateva argumente: “Nuca de cocos are din belsug uleiul miraculos MCT, adica trigliceride cu lant mediu, are un tip de grasime care ajuta la descompunerea grasimilor in cetone, mai ales in dietele fara carbohidrati.”
“De fapt, rațiunea principală a dietelor ketogenice este consumul de alimente bogate în grăsimi (grăsimi sănătoase) și limitarea carbohidraților. Deci, dacă țineți o dietă care restricționează carbohidrații și compensează majoritatea caloriilor din grăsimi, cafeaua cu ulei de cocos ar putea fi o alegere bună.”
Scortisoara lupta impotriva virusilor fiind un antibiotic natural si cafeaua iti da energie iar impreuna fac echipa buna pentru intarirea sistemului imunitar.
Fiecare prepara cum doreste cafeaua cu ulei de cocos. Aici este experimentul meu, am facut si un tik-tok:
Dar poti sa bei cafeaua magica si pentru delectarea ta fara sa astepti anumite efecte. Este cremoasa, spumoasa, imbina savoarea cafelei cu aroma subtila si placuta a scortisoarei si a cocosului.
“Nu este indicat ca uleiul de cocos sa se consume in cantitati mari de catre persoanele care sufera de boli cardiovasculare, de colita ulcerativa, de diabet zaharat sau de cele care sufera de obezitate.”(doc.ro)