Asa fac eu ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare este foarte cunoscuta si se face in multe feluri. Eu am o varianta simpla si gustoasa, zic. Pentru perisoare am folosit 1 kg carne de porc tocata, o mana de orez aproape fiert, sare, piper si patrunjel tocat. Am amestecat bine toate ingredientele.

Carne tocata,cu orez

Am format perisoarele cat de cat egale, neavand indemanarea necesara. Ca sa formez mai usor perisoarele, am pus niste ulei intr-un bol si am inmuiat degetele in el.

"Perisoare" pentru ciorba
Am pregatit supa de legume, dintr-un morcov, un ardei rosu si ceapa, tocate.

Legume tocate
Le-am pus la fiert in apa rece intr-o oala incapatoare. Supa de legume

Cand au dat in clocot am adaugat perisoarele, sare si 4 linguri de zarzavat pentru iarna. Am gustat si am lasat ciorba sa fiarba la foc mic. Cand au fiert perisoarele, am pus o lingurita de bors Maggi si am lasat sa fiarba 2 minute. Am stins focul si am adaugat leustean tocat.Ciorba de perisoare
Este buna si destul de usoara avand in vedere ca nu mai calesti legumele. Noua ne place.Ciorba de perisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.