Mâncare de fasole galbenă cu carne de porc: Rustică, delicioasă, ușor de preparat


O mancare de legume cu carne e buna oricand. Pentru azi, mancare de fasole galbena cu carne de porc. Este rustica, delicioasa, usor de preparat. Să tot mananci!
Ai nevoie de carne de porc, fasole galbena, morcov, ardei, ceapa verde, patrunjel, sare, piper, cimbru, bulion, pasta de rosii plus ulei pentru calit carnea.

Rupi bucati fasolea verde, tai si carnea in bucati mai mici

Ca sa stii sigur ca fasolea galbena va fi gatita indeajuns, pui la fiert fasolea intr-o oala cu apa deja clocotita si o fierbi 10 minute, timp in care calesti carnea si restul legumelor.

In timp ce fierbe fasolea, intr-o cratita pui uleiul la incalzit si adaugi bucatile de carne asezonate cu sare, piper si cimbru. Continui sa amesteci carnea pana incepe sa prinda culoare. Nu o rumenesti, se va gati in continuare cu legumele.

Cand vezi ca e calita carnea, adaugi ardeiul, morcovul si ceapa verde.


Le amesteci cu carnea si le calesti putin ca sa se imprieteneasca aromele.


Adaugi bulionul, pasta de rosii si gusti sa vezi ce condimente mai trebuie.


Acum este momentul sa adaugi fasolea galbena scursa de apa. Fierbi totul la foc incet pana cand carnea si fasolea sunt gatite.


Mancarea gustoasa este gata. Opresti focul si presari patrunjelul. Deja arata apetisant.


Mancarea de fasole galbena si carne de porc este numai buna de mancat.


“Pune cu varf”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.