Ai mai mancat aripioare de pui pane?

Ai mai mancat aripioare de pui pane?

Aripioare de pui pane

Aripioarele de pui pane nu au nimic dietetic in ele dar ai vrea sa le mananci la micul dejun, la pranz si  seara sau ca gustare intre mese.

Cu vreo 10 ani in urma am mancat aripioare pane, la o prietena, ba chiar am vazut cum le facea. Asa ca, de cate ori am ocazia sau pofta, le pregatesc. E foarte simplu. E nevoie de: aripioare de pui, faina de grau, oua, sare si ulei pentru prajit. Le-am facut asa:

Am curatat si spalat 10 aripioare de pui si am pregatit un bol cu faina si unul cu 3 oua mici(poti pune 2 mai mari).aripioare pui

Am pus la fiert o oala cu apa si cand a clocotit apa, am pus aripioarele sa fiarba timp de 5 minute. Daca nu se fierb putin nu se vor praji. Se face proba cu furculita si daca patrunde prin piele sunt fierte.Aripi de pui Am batut ouale si am dat aripioarele, pe rand, prin faina, ou batut, faina, ou batut, faina. Exact asa daca vrei o crusta frumoasa, daca nu, le dai doar prin faina, ou, faina.Aripioare de pui

Le-am prajit in ulei de floarea soarelui.Aripioare pane

Le-am scos pe servete de hartie ca sa scap de surplusul de ulei.

Aripioare de pui paneAs fi vrut sa le aranjez pe o farfurie frumoasa dar au fost mancate rapid de mine si de supraveghetorii operatiunii. Poate data viitoare reusesc sa le prezint frumos, desi am dubii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *