Berea nemțească: Renumită în lume, spumoasă, delicioasă și pe buzele tuturor

Daca tot am fost in vacanta in Germania, nu puteam sa ratez degustarea berii nemtesti. Berea nemteasca este renumita in lume: spumoasa, delicioasa si pe buzele tuturor.

Din acest motiv Germania este numita Țara berii, chiar daca berea nu a fost inventata in Germania, nici macar in Europa.
Ca sa spui ca ai explorat sufletul berii cum se cuvine, trebuie sa te duci in Bavaria, in München in special. Eu am fost in Staudach (Hergatz), la 2 ore distanta de München, dar tot in landul Bavaria.

Ploua destul de des prin tinutul vacantei mele, asa ca, nu puteam sa invoc caldura care te obliga s-o dai pe bere, ci curiozitatea in privinta celei mai apreciate bauturi din Germania. Am gasit cateva beri interesante.

As fi dorit sa incerc berea la halba de la faimosul festival al berii Oktoberfest, dar, din motive de pandemie, nu s-a mai tinut.

M-am multumit cu bere din supermarket. Bine, nu am baut-o eu pe toata, am avut ajutoare. Doar am degustat. Din fiecare marca prezentata, normal.

Sa facem prezentarile:

Berea Jever Pilsener 

Berea Jever Pilsener este facuta din cel mai bun hamei si apa de inalta calitate din natura, adusa din Jever pana la fabrica de bere printr-o conducta de 4 km.

Pentru ca este preparata cu apa pura, se poate pune mai mult hamei si de aceea este spumanta, foarte racoritoare, cu un gust unic. Si cu un guler irezistibil.

Berea Jever Pilsener rezista pe piata berii de vreo 170 de ani incoace. Ca ingredinte, contine apa, malt de orz si hamei si este produsa conform Legii Puritatii Germane.

Berea Lösch-Zwerg

Berea Lösch-Zwerg este o bautura de inalta calitate si provine dintr-o traditie de familie ce se intinde pe mai mult de 150 de ani.

Este facuta cu apa pura, malt de orz de inalta clasa, cel mai bun hamei din Tettnang și Hallertau si cea mai buna drojdie. Totul la superlativ. Nu este de mirare ca a obtinut de-a lungul vremii premii ravnite la degustari internationale renumite.

Am declarat-o berea mea preferata si nu am refuzat cel de-al doilea pahar.

Berea Rothaus Tannenzäpfle

Rothaus Tannenzäpfle este emblema familiei Zäpfle si contine cel mai bun hamei din Tettnang și Hallertau, iar maltul este local si obtinut din orz de vara. Cu gustul sau unic, picant si proaspat la care contribuie si cea mai pura apa de izvor din Padurea Neagra Superioara, este clasicul absolut printre berile bavareze, inca din 1956.

Padurarii din Rothaus spun ca berea Rothaus Tannenzäpfle este pentru oamenii ca ei, robusti, cinstiti si plini de caracter.

Sa curga berea!


Berea Allgäuer Gold

Rasfata-te cu o bere racoritoare si delicioasa, de culoarea si stralucirea aurului. Cu aroma nobila de hamei, reconfortanta de la prima inghititura. Contine apa de inalta puritate, malt de orz, hamei si extract de hamei.

Berea Allgäuer Gold este pentru placere si bucurie, parfumul picant al maltului se imprastie de la primul suvoi.

Berea Simmerberg Keller Gold

Numita aurul de subsol sau berea de pivniță, este tulbure natural, cu un continut ridicat de minerale si drojdie fina de cultura pura.

Berea Simmerberg Keller Gold (impreuna cu colegele ei) este placerea zilelor de vara si a intalnirilor cu prietenii.

Buna si pentru serile plictisitoare. Savureaz-o si uita tot ce te doare!

Berea Stuttgarter Hofbräu-Pilsner

Are gust picant de condiment proaspat, facuta cu mare grija din ingrediente de cea mai buna calitate, declarata numarul 1 in regiunea Sttutgart din landul Baden-Württemberg.

Stuttgarter Hofbräu a fost furnizor al Casei Regale. Delecteaza-te cu bautura regilor!
Hai noroc!
Berea a mers de minune cu pizza de casa.
Daca vrei sa afli despre beneficiile berii, uite   AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.