Cum am gasit un service bun in Târgu Jiu dupa ce ani de zile m-am simtit pacalita

reparatie masina

 Nici nu stii unde si cand te lasa masina, mai ales daca ai una de 13 ani, ca a mea.

Asa-i ca ti s-a intamplat sa ti se strice masina exact in momentul nepotrivit sau in locul nepotrivit?

Cand te gasesti intr-o situatie fara iesire (cu masina pe butuci),  stiu si eu ca cea mai buna alegere este sa te duci la un service si sa lasi  masina ta pe mana profesionistilor. Dar ce te faci cand simti ca ai dubii? Firma o fi ea specializata dar depinzi si de caracterul oamenilor care lucreaza acolo.

Deci, cand ti se strica masina, o varianta ar fi sa mergi pe recomandari. Eu am mers pe varianta asta si asa am ajuns la un service in Târgu Jiu, peste drum de hotelul Anna. Firma se numeste Riad Euro Service SRL.

Uite  3 motive ca sa apelezi la service-ul mai sus amintit:

Calitate si performanta

La Riad Euro Service Târgu Jiu exact de servicii de calitate beneficiezi plus preturi in care nu sunt incluse eventuale spalari ale creierului.

O echipa de oameni priceputi si pasionati de meserie, pun pe primul plan binele oamenilor dar si bunul renume al firmei. Au specializari in: transmisie, motor, franare, directie, electrica, schimb, alimentare, consumabile, si altele pe care nu le-am tinut minte.

Profesionistii de acolo au multi ani de experienta, utilaje dintre cele mai bune, si in plus, exact langa service, este magazinul de piese auto al firmei.

Am aflat ca, masini gen:  BMW, Audi, VW, Mercedes-Benz, Skoda, Seat, Fiat, Ford, Dacia, Opel,  Daewoo, Chevrolet, Renault, Peugeot, se pot repara cu succes la acest service si, mai ales, cu piese originale.

Primesti si sfaturi competente.  Pleci de acolo cu masina reparata si cu sentimentul ca te poti increde in astfel de  firme.

Te ajuta, te ajuta, te ajuta

Daca ai mai apelat la firme din acest domeniu si nu prea ai fost bagat in seama sau a trebuit sa astepti prea mult timp, vei fi uimit ca la acest service nu se intampla la fel. Aici primesti ajutor, munca bine facuta si respect.

De la mecanic la inginer, ofera intotdeauna clientilor sai revizii si reparatii auto de calitate. Centrul de revizie iti ofera un serviciu rapid și calificat pentru multe marci de automobile. Asta inseamna control complet si un rezultat sigur. Într-un timp scurt, singura ta sarcina este  sa-ti retragi mașina revizuita.

La Riad Euro Service Târgu Jiu gasesti suficienti specialisti care sa faca fata urgentelor, sunt mereu amabili si cu zambetul pe buze, chiar daca vezi cu ochii tai ce misiune grea au de indeplinit.

Sfaturi competente si implicare primesti si de la patronul firmei, ce si-a convertit ingineria in bunul mers al service-ului si al magazinului de piese auto, ocupandu-se de tot ce inseamna servicii de calitate si clienti multumiti.

Nu-i asa? Un client multumit duce vorba mai departe. Exact asta fac eu prin intermediul acestui articol.

Iti ofera servicii auxiliare:

Imediat ce ai apelat la Riad Euro Service Târgu Jiu, iti gaseste firma de tractare auto, te ajuta cu inchirierea unui autoturism dar si cu alte service-uri din zona.

Grija pentru client se vede in toata atitudinea lor, pot spune chiar ca exceleaza in acest domeniu.

In sfarsit, stiu ca am gasit un service bun in Târgu Jiu dupa ce ani de zile m-am simtit pacalita.

Data viitoare, daca esti prin Gorj si ai ghinionul sa ti se strice masina, nu dispera. Alege service-ul Riad Euro Service din Târgu Jiu. Acolo sunt cei mai buni. Si sunt corecti.

3 comentarii

  1. va multumesc frumos pentru aprecieri!

  2. Buna ziua!
    AS dori sa fac si eu un service la masina la dumneavoastra maine se poate?

    1. Author

      Buna ziua! Nu este service-ul meu, eu doar am scris articolul. Aveti in articol numele firmei, dati o cautare pe Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *