Poveste cu cal

poveste cu cal

 

A fost odata ca niciodata…

Printesa era singura de mult timp si avand exemplul inaintaselor ei norocoase a inceput sa-si caute pe net printul fermecat.

A oscilat intre Tinder si Badoo dar in final a optat pentru Facebook. Ca macar aici inca mai poti controla situatia.

Si-a vorbit, si-a tot vorbit, si-a tot blocat, pana cand, intr-o zi in care soarele stralucea intr-o dunga, a decis sa se bage in seama cu un curtean, fost print cazut in dizgratie dar care inca isi mai pastra aroganta costumata in demnitate.

Si-au vorbit ei de una de alta, de fapt mai mult si-au trimis inimioare si toate mâtele simpatice de pe net pana cand au hotarat sa se intalneasca.

Usor nu era sa se intalneasca pentru ca locuiau peste sapte mari si sapte tari unul de altul si,  am uitat sa spun ca printesa avea caleasca la reparat dar spre norocul ei inca mai avea suficienti pantofi cu toc, incat doar trebuia sa aleaga intre Hogan, Michael Kors si Manolo Blahnik.

Printul, pe de alta parte, avea programare la dentist pentru calul lui cel alb ca neaua.

Printesa, prada nervilor, a batut de trei ori din tocurile marca Louboutin( intre timp isi mai luase si din astea) si a hotarat sa plece cu avionul.

Nu putea sa se duca direct la print, nu ca asa stia de la maica-sa, dar ii era teama ca printul nu avusese timp sa-si scoata cardul cel nou de la banca.

A optat pentru un hotel cu scara medievala, ca sa para mai inalta si sa aiba unde sa-si piarda condurul intr-un mediu controlat. Chiar a vorbit cu baiatul de la receptie sa fie dracului atent unde cade pantoful, ca sa nu fie nevoita sa vanda iar iazul familiei, pestii, broastele si vaca Milka de pe pajiste( cam atat costa niste Blahnik).

Si…printesa noastra s-a pus pe asteptat. Dar nu țesând ca Penelopa ci controland toate outlet-urile intalnite in cale, gandindu-se unde va pune toate cumparaturile avand in vedere ca venise cu avion low-cost si cu bagaj 42/32/25, adica cea mai mica masura admisa.

Intr-o zi in care mall-ul ei preferat ( cu reduceri 70%)  era inchis, printesa si-a amintit ca printul nu-i mai trimisese cam de multisor nici macar o pana de porumbel calator. Dupa ce i-a trimis un mesaj scurt: „iubiku unde zici ka esti?”, printesa a plecat sa-si lipeasca geana cazuta pe asfalt.

Si calu’ e bine.

Continuare in episoadele urmatoare…

Uite aici episodu’ 2: Prințul, calul si prințesa de secol 21- continuarea

Uite aici episodu’ 3: Poveste de adormit calu’

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *