Poveste de adormit calu’

poveste cu calVezi aici Episodu’ 1:   Poveste cu cal

Vezi aici Episodu’ 2:   Printul, calul si printesa de secol 21- continuarea

Episodu’ 3

Sansele ca printul sa vina la intalnire scazusera cu 50% sau chiar 60%.

Intre timp, printesa, cu bronzul nepatat si protejata de imensi ochelari de soare, s-a intors de la mare in orasul fixat pentru intalnirea cu printul zarilor albastre.

Hotarata sa-si cumpere o crinolina si niste manusi pentru scena scarii, s-a lovit de o rochita scurta, fara maneci si cu sigla Armani bine ascunsa.

Extaziata in fata posibilitatii de-a cara mai putin bagaj in valiza si in portofel, printesa a decis in doua cuvinte: scurta.

Printul, uituc sentimental dar cu copii de intretinut, isi facuse o firma de catering si muncea de dimineata pana seara incat nici nu mai stia de care printesa ii tot vorbea calul. Oricum, le cam incurca.

Printesa noastra i-a dat un ultimatum: ori vii, ori plec la Saptamana Modei de la Milano.

Printul si-a facut repede un calcul economic si a decis ca mai bine iese cu calu’ la niste beri decat sa cheltuie banii pe drum.

Logica lui se baza si pe faptul ca pe printesa o vazuse doar in poze, si-i era teama (ca oricarui barbat curajos), ca poate nu e asa in realitate iar in caz ca va  trebui s-o ia la fuga, calu’ era in zona fara semnal.

Epilog:

Printesa s-a urcat in avion si s-a intors acasa cu doua valize de cală, bagajul de mana si cele 15 cutii cu pantofi trimise cu Atlassib-ul.

La hotel a lasat un condur de sticla de Murano si adresa, in caz ca printul e nătărău.

Printul, dupa ce s-a asigurat ca printesa a ajuns in tara ei, a continuat sa-i faca declaratii de dragoste si sa-i trimita buchete imense de flori exotice. Tot pe Facebook, unde credeati? Doar aici cadourile sunt luxoase si moca.

Printesa i-a multumit frumos si i-a spus ca se vor vedea cand o face plopul pere si rachita micsunele. Printul, strain de tara si de cauza, inca mai asteapta.

-Si calu’? Unde-i calu’?

Calu’ tocmai primise un mail de la Fii Revolutiei Fânului si a plecat la ceremonia de inaugurare a ultimei căpițe albastre. S-a insurat cu conducatoarea hergheliei regelui.

Morala: Fetelor, nu mai umblati dupa printi roz pe pereti albastri. Mergeti la shopping.

Uite aici episodu’ 4:  Calu’ divorțat, prințul închipuit și prințesa îndărătnică

la shopping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.