Înghețată delicioasă pentru copii pofticioși: N-o să crezi cât e de simplă

Afara ploua si este frig dar in casa este cald. Era si liniste pana sa afle copilasii ca pot primi inghetata Mickey Mouse. Scuze, e si Minnie Mouse pe aici.

Ce zici de niste inghetata delicioasa pentru copii pofticiosi, facuta din ingrediente sanatoase si la indemana? N-o sa crezi cat e de simpla.

Cu asteptatul e mai greu. Pana ce amestecul delicios se transforma in inghetata dureaza mai mult de o ora.

Hai sa facem inghetata!

Asadar, intr-un bol pune 2 banane foarte coapte, un pumn de mix de fructe de padure congelate si un iaurt grecesc mic. Atat!

Amesteca cu mixerul, si gata. Mai repede, da? Peretii bucatariei sa stea la rand.

Trebuie sa arate ca un aluat de clatite. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in forme. Cu lingurita.

In cazul acesta au fost forme cu personaje indragite dar poti folosi cornete, pahare, insa inghetata e atractiva si amuzanta daca folosesti forme care reprezinta ceva.

Formele de silicon sunt chiar bune.

Inghetata se desprinde imediat.
Este asa de buna, racoritoare si aromata. Delicioasa, pot spune. Da, am mancat si eu, cu toate ca nu e preparata de mine.


Ce zici, nu-i asa ca o vei face?Pont: Pentru ca nu-mi place sa irosesc mancarea, lucrez cu congelatorul. Poti sa faci si tu asta. Bananele care sunt prea coapte si nu le vrea nimeni, le feliezi si le pui in congelator. Acelasi lucru poti sa-l faci cu alte fructe. Asa vei avea la indemana fructe gata pregatite pentru inghetata sau/si prajituri, smoothie, etc. Si nici nu risipesti mancare buna.

Daca vrei alte preparate pentru copii si nu numai, uite   AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.