Un deliciu: Dovleceii pané care-ti lasă gura apă

dovlecei pane
La categoria de retete rapide poti sa inscrii si dovleceii pané. Sunt un deliciu in fiecare anotimp. Se prepara usor si la fel de usor se mananca.
Incepi cu doi dovlecei spalati si taiati in felii de juma’ de centimetru.
dovlecei taiati in felii
Ii sarezi si-i lasi vreo 5 minute ca sa mai piarda din apa.dovlecei taiati
Iti aduni tot ce trebuie pentru prepararea lor. Asa te asiguri ca nu uiti nimic. Deci: 3 oua peste care presari piper, faina si ulei. Sare nu mai pui pentru ca ai sarat deja dovleceii.ingrediente dovlecei pane
Ii dai prin faina, ou, faina. Eu am repetat operatiunea ca sa devina cu coaja crocanta si miezul moale.dovlecei dati prin faina si ou
Ii pui in uleiul incins. dovlecei pusi la prajit
Si ii intorci cand sunt deja prajiti pe o parte.dovlecei pane prajiti in ulei de floarea soarelui
Ii scoti pe servete de hartie ca sa scapi de surplusul de ulei.dovlecei pane care se scurg de ulei
Gata, sunt numai buni de mancat. Iti lasa gura apa.

Dovleceii pané sunt gustosi, coaja usor crocanta, miez moale si aspectuosi. Poti sa-i mananci la orice ora din zi. N-am zis ca sunt sanatosi dar uneori mai inchidem cate-un ochi. dovlecei pane gata de mancat
Ca sa n-am senzatia ca ma ingras pe loc, i-am mancat impreuna cu niste ardei copti. Ăştia chiar sunt sanatosi.ardei copt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.