Acolo unde cântă racii – recenzie

“Acolo unde cântă racii” este un roman fascinant și captivant scris de Delia Owens, care te va transporta într-o lume frumoasă și sălbatică din Carolina de Nord.

Cartea este povestea Kyei, o fată crescută în mlaștinile din Carolina de Nord, după ce părinții ei au părăsit-o succesiv, fiind forțată să se descurce singură în sălbăticie, împrietenindu-se cu animalele sălbatice și învățând să supraviețuiască prin propriile forțe.

Kya devine o expertă în științele naturii și începe să scrie cărți de specialitate, fiind remarcată de un tânăr cercetător care se îndrăgostește de ea.

Owens creează o lume foarte detaliată și bine conturată, care te atrage în povestea personajelor și te face să simți că ești acolo, în mijlocul naturii.

Personajele sunt complexe și bine construite, iar relațiile dintre ele sunt adesea tensionate, ceea ce îi oferă romanului o dimensiune suplimentară.

Povestea este foarte bine construită și ține cititorul în suspans pe tot parcursul cărții. Finalul este impresionant și emoționant, iar cititorul simte că a făcut un drum lung alături de Kya, împărțind suferința și bucuria ei.

Una dintre cele mai mari calități ale romanului este descrierea detaliată și minuțioasă a naturii, care este aproape un personaj în sine. Owens a reușit să captureze frumusețea și sălbăticia acestui mediu, făcând ca cititorul să simtă că face parte din el.

În concluzie, “Acolo unde cântă racii” este o carte minunată, cu o poveste captivantă și personaje complexe, care te va atrage într-o lume fascinantă a naturii.

Dacă iubești natura, aventura și poveștile emoționante, această carte este cu siguranță pentru tine.

Dacă vrei să afli despre alte carti interesante, iata  AICI sau  AICI sau  AICI sau  AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.