Ai pofta de fast-food? Nimic mai simplu. Cu aluat de foietaj cumparat si niste carnaciori de bere picanti faci o gramada de mancare. Pot fi aperitivul perfect cand vrei sa mananci ceva bun si aspectuos (n-am zis sanatos) dar ai asa o lene sa gatesti.
Uite cum faci: Decongelezi aluatul si-l tai in fasii potrivite sa infasori carnaciorii de bere.
Pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt rulourile create din foietaj cu carnaciori de bere picanti si pui tava in cuptorul preincalzit. Foietajul are nevoie de temperatura mare (200 grade) ca sa creasca imediat. Trebuie lasata distanta intre bucati pentru ca foietajul creste mult, adica se infoaie frumos. Incape totul in doua tavi intinse.
Nu mai pui nimic altceva pentru ca au carnatii de toate plus ca daca incepi sa elaborezi se pierde ideea principala de mancare rapida.
Stai cu ochii pe tava pentru ca rulourile de foietaj cu carnaciori se coc repede.
Uite, te indeamna sa-i mananci. Carnaciorii de bere copti in aluat de foietaj, calzi sunt cei mai buni dar nu e nicio suparare daca a doua zi mai ramane cate unul.
Pentru privitorii la meciuri de fotbal sunt cum nu se poate mai nimeriti. Si daca tot se numesc carnaciori de bere, doar berea are voie sa-i insoteasca.
E simplu, nu-i asa? Poate vrei sa-i vezi mai bine.
Cu aluat de foietaj poti sa faci multe retete.
Uite AICI alta reteta. Sau poate o preferi pe ACEASTA.
Un comentariu