Inimi de curcan pané: Bunătăți fragede și gustoase

Imi plac mult inimile de curcan  pané. Le consider bunatati: fragede, gustoase si aromate.

Sunt spornice si satioase, usor de preparat, usor de mancat.

Hai sa vezi cum se prepara.

Am avut o caserola cu 7 inimi de curcan, suficient de mari pentru planul meu.

Se incepe cu pregatirea ingredientelor.

Inimilor de curcan li se inlatura partile cu cartilaje, se despica tip carte deschisa fiecare inima si se spala.

Se pun la scurs pe servete de hartie.

Incep sa arate bine.


Cu un ciocan pentru snitel se bate fiecare inima de curcan.


Acum este momentul sa aduni ingredientele intr-un singur loc.

Pentru transformarea inimilor de curcan in snitele pane delicioase mai ai nevoie de: oua, faina, lamaie, sare, piper si ulei pentru prajit.

Arata ca niste snitele de vita.

“Feliile” obtinute din inimi de curcan se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Ouale se amesteca bine, se sareaza, se pipereaza.

Bucatile de inimi se dau prin faina, ou si iar faina.

Prima data prin faina.


Apoi prin ou batut.


Iar prin faina, si puse la prajit in ulei incins suficient cat sa nu se arda invelisul de pané.

Snitelul din inima de curcan incepe sa se rumeneasca.


Mai incape o “felie” de inima.

Mie imi place mancarea fast-food, mai ales cand o gatesc acasa.

In cazul acesta mirosul ademenitor de carne prajita a depasit granitele bucatariei. Imi lasa deja gura apa. Abia astept sa se rumeneasca si sa mananc asa, fierbinte, o de inima de curcan pane.

 

Snitelele din inimi pané de curcan se scot pe servete de hartie ca sa scape de surplusul de ulei.

Pare multa mancare si arata grozav.

N-o fi prea sanatoasa dar e gustoasa, miroase ademenitor, este satioasa si rezista cateva zile la frigider.

Inimile pane sunt mancarea perfecta pentru luat la pachet. Ori pentru pranz sau cina, si delicioasa cu sos de iaurt, usturoi si piper negru.


Sigur voi pastra o bucata pentru micul dejun. Sau poate ca nu. E prea buna combinatia dintre inimi de curcan pane si sosul de iaurt cu usturoi si piper negru. Sa tot mananci!

Nu pleca! Asta nu e totul.

Nu s-ar fi numi fast-food fara cartofi prajiti si niste ketchup. Sa fie complet rasfatul!

Data viitoare cand faci cumparaturi, pune in cos si o caserola cu inimi de curcan.

Se pot transforma intr-o mancare delicioasa si aspectuoasa.

Daca vrei sa vezi si alte preparate tip fast-food, uite  AICI sau  AICI  sau AICI

Pentru mai multe retete poti sa vizitezi categoria Retete culinare de pe acest site.

P.S  Site-ul are si magazin on-line. Poate te intereseaza sa cumperi niste cadouri frumoase. Uite  AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.